Keresés

A fülén is pörgette

A fülén is pörgetteNyert már világbajnoki címet, mégis az első bronzérme nagyobb örömöt okozott neki. Sűrü FX Tamás, freestyler futballista kerüli a celebséget, a sport szeretetéért végzi a labdabűvölést. Napi két-három edzés mellett bemutatókra jár, és az érdeklődőknek igyekszik átadni a tudását. Legutóbb Ózdon, az Extrém Sportnapon kápráztatta el a közönséget.

Villanyfényben fociztak

Villanyfényben fociztakA Domaháza sikerét hozta az első alkalommal megrendezett az a műfüves, villanyfényes labdarúgó torna, amelyen a Hangony-völgye települései mérték össze felkészültségüket. A sportesemény létrejöttéről az ötletgazda főszervezővel, Bartók Péterrel beszélgettünk az ózdi stadionban.

Második lett a „csikócsapat”

Második lett a „csikócsapat”Pezsgős koccintással ünnepelték a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban megszerzett ezüstérmüket az ózdi labdarúgók. Az ÓFC játékosai az Inkubátor Házban vehették át ezüstérmüket Murányi Istvántól, a klub elnökétől. A szezon mérlegét a csapat edzőjével, Budai Tamással vontuk meg.

Tavasszal eredményesebbek voltak

Tavasszal eredményesebbek voltakFelemás szezont zárt a Heves megyei I. osztályú bajnokságban a borsodnádasdi futball csapat. Juhász Csaba edző a pontvadászat első felében jobb teljesítményt várt volna el együttesétől, de a tavaszi eredményességgel már elégedettebb volt. A fiatal szakvezetővel a VIII. Borsodnádasdi Molnárkalács Fesztiválon beszélgettünk, ahol a klub egyfajta évzáró-évnyitó összejövetelt tartott.

Elégedett vezetőedző

Elégedett vezetőedzőBorsod-Abaúj-Zemplén megye harmadik legjobb csapata lett a 2014/2015-ös bajnoki szezonban a Putnok FC együttese. Az észak-borsodi alakulat a Kisvárda mögött a második helyet szerezte meg az NB III Keleti-csoportjában. Koszta Péter tanítványai 28 mérkőzésükből huszonkettőt megnyertek és csupán háromszor hagyták el vesztesen a pályát. A vezetőedzőt az évad rövid értékelésére kértük.

Extrem Enduro Borsodnádasdon

Extrem Enduro BorsodnádasdonEgy új motoros szakág képviselői mutatkoztak be Borsodnádasdon. Az Extrem Enduro sorozat idei utolsó állomását rendezték meg a településen. Közel 25 versenyző és számos mesterségesen megépített akadály várt a kilátogató közönségre.

 

Bővebben...

Extrém sportpálya épült Ózdon

Extrém sportpálya épült ÓzdonExtrém sportpályával bővült a városi stadion Ózdon. A Bolyki főúti létesítmény főbejárata mellett pályázati forrásból épült meg a kerítéssel körbevett, villanyvilágítással ellátott pálya. Az aszfaltozott területen elhelyezett öt elemet az I. Ózdi Extrém Sporttáborban részt vevő fiatalok próbálták ki először, de ma már a nagyközönség is szabadon használhatja azokat.

Bővebben...

II. Ózd Kupa – 107 kerékpáros versenyzett a Bíben-völgyben

II. Ózd Kupa – 107 kerékpáros versenyzett a Bíben-völgybenMásodik alkalommal rendezett mountain bike Magyar Kupát az Ózdi Kerékpáros Egyesület. A verseny központja ezúttal is az Újváros Téri Általános Iskola és a közelében található Bíben-völgy volt. A 3,5 kilométer hosszú és 230 méter szintkülönbséget tartalmazó pályán 107 - köztük többi ózdi és borsodnádasdi színeket képviselő - kerékpáros tette próbára felkészültségét.

Bővebben...

Harmincan vettek részt az ózdi Gokart Kupán

Harmincan vettek részt az ózdi Gokart KupánSzabó Jácint, Gecs Máté és Tóth Edina sikerét hozta az I. Ózd és Térsége Gokart Kupa. A versenyt Rigó Gergő álmodta a Szövetkezeti úton kialakított pályára, hívó szavát harmincan hallották meg az ünnepi hétvége első napján. A benzingő szerelmesei négy futamban (és három kategóriában) mérték össze felkészültségüket. A végső sorrend a versenyzők három legjobb köridejének összeadása után alakult ki.

>>> képgaléria <<<

Szomszédvárak összecsapása

Szomszédvárak összecsapásaGőzerővel készülnek a 2013/2014-es bajnoki szezon rajtjára a térség futball csapatai. A Heves megyei I. osztályban szereplő Borsodnádasd az NBIII-ból kiesett, az új pontvadászatot a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei I. osztályban elkezdő Ózdi FC otthonában játszott edzőmérkőzést. A találkozó presztízsét növelte, hogy a BLASE a nyáron két játékost is igazolt Ózdról.

Bővebben...

Partnereink

Új Magyarország Vidékfejlesztési Program

Észak-Borsodi Leader Unió Egyesület

Észak-Borsodi Leader Unió Egyesület

Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal

„Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap:
a vidéki területekbe beruházó Európa”

Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat

Darányi Ignác Terv

Európai Unió

http://leader.lap.hu/