Keresés

Megújult a SINOSZ Ózdi Helyi Szervezet elnöksége

Megújult a SINOSZ Ózdi Helyi Szervezet elnökségeVálasztó taggyűlést tartott április végén a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) Ózdi Helyi Szervezete, ahol új elnök, elnökségi tag és megyei küldöttválasztás zajlott.

 

 

 

 

A szervezet elnöke Kovács Tibor, az elnökség tagjai Bartkó Attiláné és Gyárfás Lajosné, a póttagok Nazareczki Lászlóné és Görgei Csilla lettek. Megyei küldötteknek Bartkó Attilánét, Kovács Tibort, Rékasi Jánost és Farkas Zoltánt választották meg, a megyei küldött póttag Gyárfás Lajosné és Hajdu István lett.

Az Ózdon és környékén élő siketeket illetve hallássérülteket tömörítő SINOSZ Ózdi Helyi Szervezete a Civilházban működik jelenleg 119 taggal, akiknek a rendszeres klubnapok mellett hagyományos programokat (nőnap, idősek napja, karácsonyi ünnepség), egészségügyi-, szociális-, közszolgálati előadásokat, továbbá közös kirándulásokat, múzeum látogatásokat is szerveznek. A szervezet egy csoportja dalokat ad elő jelnyelven a különböző városi rendezvényeken, de sok felkérésük van megye és országszerte, Sátoraljaújhely-Széphalomtól egészen Budapest WestEnd City Centerig.

Partnereink

Új Magyarország Vidékfejlesztési Program

Észak-Borsodi Leader Unió Egyesület

Észak-Borsodi Leader Unió Egyesület

Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal

„Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap:
a vidéki területekbe beruházó Európa”

Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat

Darányi Ignác Terv

Európai Unió

http://leader.lap.hu/